Onderdeel van Truckwash1group.nl | 7 vestigingen door heel Nederland |

Per 1 April neemt B. Boeners Truckwash Group over!

 In Nieuws

Het is even wennen maar er gaat niet veel voor onze klanten veranderen. Na jarenlange samenwerking tussen Klaus Broersma en de heren van B. Boeners zijn beide partijen tot een overeenkomst gekomen. De overeenkomst is tot stand gekomen doordat beide partijen dezelfde idealen hebben, namelijk; kwaliteit leveren, gastvrijheid, professionaliteit, efficiëntie en sfeer. Op die manier willen we bij onze klanten een glimlach op het gezicht brengen die vervolgens de hele wereld overgaat! 

Wij willen graag aan onze klanten mededelen dat Truckwash Group en B. Boeners gaan fuseren. Na 17 jaar vlekkeloos samen te hebben gewerkt hebben beide partijen besloten om de samenwerking te versterken, en dus te fuseren. Nadat er ruim een half uur is onderhandeld over de verkoopvoorwaarden is het besluit dan uiteindelijk toch genomen. De B. Boeners nemen per 1 April de vrachtwagenwasstraat over voor een #Barre aankoopsom van twee vaten schuim en een broodje bal (met mayo), een aanbod dat zelfs Klaus Broersma niet kon weerstaan. De heer Broersma kon het bedrijf, dat hij vanaf de grond heeft opgebouwd, niet helemaal loslaten. Daarom heeft hij besloten om zich aan te sluiten bij de #BarreBoeners in de wasstraten van Bodegraven. 

Voor u als klant gaat er niks veranderen, u kunt blijven rekenen op excellente service, kwaliteit en een goede sfeer. Onze #BarreBoeners zullen van maandag t/m zaterdag voor u klaarstaan op onze locaties in Aalsmeer, Bodegraven, Utrecht en Rotterdam tijdens de bekende openingstijden. 

Namens Klaus Broersma en de #BarreBoeners wensen wij u een prettige 1 April en hopen wij u snel weer te mogen verwelkomen bij een van onze vestigingen! 

 

Met lachende groet, 

Klaus Broersma en de BarreBoeners!