Onderdeel van Truckwash1group.nl | 7 vestigingen door heel Nederland |

Samenwerking met Voedselbank Spijkenisse! 

 In Nieuws

Voedselbanken zijn door vrijwilligers gerunde non-profit organisaties, die voedsel ter beschikking stellen aan mensen die financieel niet of nauwelijks in hun levensonderhoud kunnen voorzien. Een voorbeeld hiervan is Voedselbank Spijkenisse e.o., die wekelijks zo’n 340 gezinnen in Nissewaard en nog eens zo’n 60 gezinnen buiten Nissewaard (zoals in Brielle) voorzien van een voedselpakket. Daarnaast zorgen zij er samen met de andere Voedselbanken voor dat de voedselverspilling in Nederland wordt teruggedrongen. Op deze manier wordt de levenskwaliteit van de totale Nederlandse bevolking omhoog geholpen en wordt er bijgedragen aan de verbetering van het milieu. Een prachtig idee vinden wij bij Truckwash Group. Daarom willen wij hier graag op onze manier een steentje aan bijdragen.

Per februari 2019 hebben we besloten om actief te gaan samenwerken. De (vracht)wagens van de voedselbank worden een keer per maand kosteloos door ons gewassen. Op deze manier bespaart de voedselbank geld, dat zij kunnen gebruiken om te investeren in andere, noodzakelijk zaken zoals bijv. een palletwagen, een kartonpers of steekwagens.

In de komende periode staan er verschillende leuke activiteiten op de planning. Zo komt Els Barendregt, eigenaresse van Move On communicatie (het reclamebureau dat de communicatie verzorgt voor de Voedselbank), dinsdag 26 maart bij onze vestiging in Rotterdam met haar videograaf filmen. Er zullen beelden worden gemaakt van onze wasprocedure en het personeel en er zullen interviews worden gehouden met de vestigingsmanager en teamleider. Zowel videograaf Roel van Deursen als Els Barendregt en de vrachtwagenchauffeur Arie Burger doen dit overigens belangeloos voor de Voedselbank.

Op deze manier willen we de samenwerking onder de aandacht brengen en hoopt de Voedselbank Spijkenisse e.o. dat ook andere bedrijven hen zullen gaan steunen. Die steun kan bestaan uit het leveren van voedselproducten, maar ook uit diensten of financiële ondersteuning (energiekosten koelcellen, transportkosten om al het geschonken voedsel op te gaan halen, onderhoud van de lopende banden enz.).

Wij zijn erg blij met deze samenwerking en, dat wij op deze manier een steentje kunnen bijdragen! Ga naar http://voedselbankspijkenisse.nl en hun facebook pagina om meer informatie te krijgen over de achtergrond en werkzaamheden van Voedselbank Spijkenisse.