fbpx

Werkzaamheden Rotterdam van start

 In Nieuws

Op maandag 28 augustus is de bouw gestart voor de vierde wasstraat bij onze vestiging in Rotterdam. In de afgelopen week zijn de grondwerkzaamheden en het heiwerk van start gegaan.

Het straatwerk is verwijderd waar de nieuwe wasstraat komt te staan. Dit straatwerk is hergebruikt op de aanrijroute naar de nieuwe wasstraat, voorheen was dit een groenstrook met enkele parkeerplaatsen. Nieuwe parkeerplaatsen voor personenauto’s zullen worden gerealiseerd aan de uitrij kant van onze wasstraat.

Omdat er in de bouw op dit moment een tekort is aan kant en klare heipalen word er bij ons anders te werk gegaan. Er worden holle buizen de grond in geslagen waarna deze later worden vol gestort met beton en ijzerwerk. Deze keuze is gemaakt doordat de levertijd van heipalen minimaal 20 weken zou zijn. Daarop wilde wij niet wachten, wij willen voor de winter klaar zijn.
De heiwerkzaamheden hebben langer geduurd dan gepland. Echter zal dit de totale planning niet in gevaar brengen. De opening blijft daarom ook nog steeds gepland op 1 november 2017.

 

Tijdens de bouw zullen wij via onze Facebook pagina regelmatig foto’s plaatsen. Dus kijk regelmatig op Facebook voor updates: FaceBook Truckwash Rotterdam