Onderdeel van Truckwash1group.nl | 7 vestigingen door heel Nederland |

TruckWash Aalsmeer zoekt personeel!

 In Uncategorized

Truckwash Aalsmeer zoekt met spoed gemotiveerde medewerkers, ook zonder diploma’s

Vanaf 1 februari jl. is Truckwash Aalsmeer onderdeel van de Truckwash Group. Deze locatie naast de N201 (vlakbij Royal FloraHolland) heeft twee moderne wasstraten en beschikt over nog een extra hal, waar binnenkort een derde machine wordt geplaatst. In verband met de huidige drukte én deze uitbreiding wordt met spoed gezocht naar nieuwe, gemotiveerde medewerkers. Ook glazenwassers, autopoetsers en mensen uit de carwash branche worden van harte uitgenodigd om te solliciteren.

Medewerkers van de Truckwash Group moeten uit het juiste hout gesneden zijn. Niet zozeer qua opleiding, diploma’s en certificaten, maar veel meer qua mentaliteit. Er wordt gezocht naar nieuwe medewerkers die houden van aanpakken, die met plezier naar hun werk gaan, die gemotiveerd zijn en blijven, waarbij eerlijkheid, fatsoen en vriendelijkheid centraal staan. Er is per direct werk voor mensen met een goede wil en de motivatie om door te willen groeien en nieuwe dingen te willen leren. Bij Truckwash krijgt iedereen (van jong tot ouder) de kans om te (leren) werken. Of het nu gaat om een begeleid werken programma of een stage.

‘’Onze glimlach gaat de hele wereld over’’

Truckwash werkt qua bedrijfsvoering én personeelsbeleid met een hele duidelijke visie. Fenno van Ee, P&O manager licht toe: “Onze klanten komen met een vieze truck, camper, bestelbus of touringcar binnen. Niet alleen door de schone wagen rijden ze vervolgens glimlachend de weg weer op. Juist door de glimlachende medewerkers en de manier waarop onze klanten worden behandeld, proberen we die glimlach bij de klant te realiseren en te verspreiden. Dit proces begint natuurlijk bij tevreden en gemotiveerde medewerkers, die we hiervoor de mogelijkheid bieden om zich te ontwikkelen. Naast doorgroeimogelijkheden binnen het wasteam, bieden wij onze medewerkers ook de mogelijkheid om te studeren. Dit begint met een leiderschapsprogramma van vier dagen, geschikt voor medewerker die graag willen door groeien als leidinggevende. Als medewerkers nog meer ambitie hebben, bieden we na een grondige selectie (competenties om de studie te kunnen volgen) twee verschillende MBO opleidingen aan: MBO 4 Leidinggevende Team-Afdeling-Project (voor toekomstige bedrijfsleiders) en MBO 2 Medewerker Operationele Techniek (voor medewerkers die graag de techniek in willen). Ook daarna zijn er nog volop mogelijkheden om door te groeien. Een aanpak die zich de afgelopen jaren absoluut heeft bewezen.”

Het succes van Truckwash is gebaseerd op vijf kernwaarden

Binnen Truckwash staan vijf kernwaarden centraal: kwaliteit (een schone auto voor de klant), gastvrijheid (een warm welkom voor de klant), professionaliteit (de klant kan vakkennis en uitstraling verwachten), efficiëntie (een vlotte service zonder te haasten) en sfeer (de glimlach!). Alles draait hierbij om gemotiveerd personeel, waar de organisatie dan ook heel veel in investeert.

Eigen integraal opleidingstraject met volop doorgroeimogelijkheden

Iedereen start als Junior Truckwash-medewerker en leert de basis van het vrachtwagen wassen, maakt kennis maken met de organisatie en de cultuur binnen de Truckwash Group. Dit alles door middel van een eigen integrale opleidingstraject. Na ongeveer twee maanden, afhankelijk van de inzet en ambitie van de medewerker zelf, is het doorgroeien naar de volgende functie al een mogelijkheid. Na een positief beoordelingsgesprek krijgt de medewerker ook een certificaat voor het behalen van de functie Junior Truckwash-medewerker met de daarbij behorende resultaat gebieden en competenties.

Bij elke behaalde functie krijgt de medewerker bovendien een nieuwe set kleding met daarop de nieuwe functie, zodat het hele team kan zien dat hij of zij niet alleen een nieuw shirt draagt, maar

ook meer verantwoordelijkheid. Op deze manier motiveren en leren ze bij Truckwash hun medewerkers om verantwoordelijkheid te nemen en te dragen, en krijg je een gemotiveerde club mensen die er iets moois van willen maken en die bovenal hun eigen glimlach over kunnen brengen op het gezicht van de klanten. Geïnteresseerden kunnen solliciteren via de website https://www.vrachtwagenwassen.nl/werken-bij/aalsmeer/, waarop zij de digitale selectieprocedure kunnen doorlopen. Zodra deze succesvol is afgerond, ontvangen zij een uitnodiging voor een fysiek sollicitatiegesprek. Kijk voor meer info op www.vrachtwagenwassen.nl en op Facebook/TruckWashGroup.