Onderdeel van Truckwash1group.nl | 7 vestigingen door heel Nederland |
slide_wassen

Wasprocedure

De garantie voor ├ęcht schoon!

Onze wasstraten zijn uitgerust met de meest moderne wasinstallaties, wij gebruiken milieuvriendelijke reinigingsmiddelen en voeg hier ouderwets handwerk aan toe en je hebt de juiste mix voor topkwaliteit. Hier staan wij voor en hier gaan wij voor.

Hoe ziet het wasproces eruit?

U rijd uw wagen op aanwijzing van een van onze wasstraatmedewerkers de wasstraat in. Nadat u bent uitgestapt kunt u aangeven welke wassing en opties u wenst. Hierna kunt u een opdrachtbon laten maken en plaats nemen in onze kantine en genieten van een gratis vers gezet kopje koffie. Terwijl u naar de kantine loopt beginnen onze wasstraatmedewerkers uw voertuig schoon te spuiten, zodat het ergste zand en vuil eraf gespoten wordt. Nadat heel uw voertuig is schoon gespoten wordt de cabine ingeschuimd. De voorkant wordt met zorg handmatig gereinigd, hiervoor maken wij gebruik van een hoge trap. Na het handmatig reinigen van de cabine wordt deze eerst goed afgespoten met schoon water. Na het zorgvuldig reinigen van de cabine worden de velgen en van de trekker met een handborstel gereinigd. Hierna afgespoten met schoon water. Het chassis van de trekker wordt nu ingeschuimd, gereinigd en afgespoten. Onze aandacht gaat hierbij uit naar de spatborden (binnenkant), achterzijde cabine, kopschot oplegger, de tank en alle zichtbare delen, waarna het geheel wordt afgespoten met schoon water. Wanneer de trekker klaar is wordt het chassis van de oplegger ingeschuimd en handmatig worden alle zichtbare en bereikbare delen geborsteld. Hierna afgespoten en schoon water. Als laatste is de achterkant van de oplegger met de borstel gereinigd, denk aan de handgrepen, verlichting, scharnieren en de stootbalk. Na reiniging wordt het geheel afgespoten met schoon water. Nadat de machine is aangezet worden de binnenkanten van de deuren van de trekker gereinigd. Zodra de machine van achteren naar voren loopt wordt het geheel nogmaals met schoon water afgespoten. Bij het uitrijden van onze wasstraat wordt het gehele voertuig nogmaals afgespoeld, maar nu met Osmose water.
Het Osmose water zorgt ervoor dat u wagen streeploos opdroogt.

H.A.C.C.P.
Vervoert u medicijnen, vlees, vis of andere voedingsmiddelen dan adviseren wij u om de binnenzijde van de laadruimte regelmatig te laten reinigen volgens de HACCP voorschriften. Op elke vestiging van de Truckwash Group kunt u voor een HACCP reiniging terecht. Wij gebruiken de juiste machines, reinigingsmiddelen en ons personeel is hiervoor opgeleid.

aalsmeer_truckwash_450x270px

Aalsmeer

Afmijnstraat 4
1187 ZZ Amstelveen
020 – 3035112

bodegraven_truckwash_450x270px

Bodegraven

Europaweg 1e
2411 NE Bodegraven
0172 – 619499

ede_truckwash_450x270px

Ede

Francis Baconstraat 2
6718 XA Ede
0318 – 452 282

rotterdam_truckwash_450x270px

Rotterdam

Tweedweg 20
3197 LM Rotterdam-Botlek
010 – 2967764

utrecht_truckwash_450x270px

Utrecht

Reactorweg 27
3542 AD Utrecht
030 – 7740744

hand